Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Uusi alku.

Hei kaikille uusille ja vanhoille lukioille!

Päätin aloittaa koko blogin täysin uudestaan, sillä edellistä blogiani Linda Mirjam olin kirjoittanut noin viimeiset yhdeksän vuotta. Itseasiassa blogin alkuperäinen nimi oli "Make it perfect", olipa luova nimi.. Yhdeksään vuoteen mahtuu paljon hyvää ja paljon ei niin hyvää. Ehkä suurin syy miksi halusin poistaa vanhan blogini oli juurikin tuo, ei niin hyvä. Aloitin blogini kun olin 14-vuotias ja nyt on 24 vuotta täynnä. Kuten varmasti suurin osa ihmisistä, niin minäkin olen muuttunut kaikinpuolin hyvin paljon lähes kymmenessä vuodessa.

Mitä sitten uuteen blogiin tulee ja kuka hitto mä oikein edes olen?

Mietin pitkään mihin kategoriaan blogini voisi laittaa, mutta olen niin helposti kyllästyvää tyyppiä, etten voisi kirjoittaa pelkästään esim. kauneudesta tai urheilusta. Niinpä blogini on lähimpänä lifestyle-blogia, jonka joku saattoikin huomata uudesta bannerista.

Blogi tulee kertomaan siis minusta, joten tässä nyt hieman itsestäni sinulle, ettet sitten tajua vasta muutaman viikon päästä kuinka mielettömän ihana ja kiva tyyppi mä oikeastaan olen.

 photo 20160629_141122_zpshykewsnx.jpeg

Omistan ThorBeauty-nimisen kauneushoitolan Helsingin Alppilasta ja väkertelen siellä tällä hetkellä ripsiä, kynsiä ja sokerointeja. Suuri intohimoni on suunnitella ja luoda erilaisia kynsikoristeluita ihan luonnonkynsiin että rakennekynsiin. Tämä tulee näymään hyvin paljon blogissa.

 photo 20160513_121340_zpsszrciy5l.jpg

Työpäivän jälkeen kotona odotteleekin lenkille hönö saksanpaimenkoirani Johnny sekä mieheni. Kotona rakas mieheni ei siivoa eikä kokkaa, hän nukkuu, treenaa ja käy töissä. Tähän on syynsä. Veikkaan, että moni muukin mies on tajunnut hoitaa asiansa kotona näin. Kun mies siivoaa, saan joko siivota uudelleen perässä tai laittaa tavarat uudelleen oikeille paikoilleen, jossa ne ovat olleen viimeiset neljä vuotta... Jos mies taas kokkaa, saan joko siivota räjähtäneen keittiön ja mahdollisesti olohuoneenkin tai ruoka ei ole sellaista kun halua. Kyllä, olen juuri se ruokaneuroosihirviö, jonka leipään laitetaan kurkkuviipaleet vain tiettyyn oikeaan järjestykseen. Näin olen itse myöntynyt siihen, että pääsen helpommalla kun vain teen nämä hommat itse. 

Oma vatsani on hyvin kekseliäs keksimään kaikenlaista vaivaa milloin mistäkin, mutta jotta yhteiselomme vatsani kanssa onnistuisi edes sinnepäin, pyrin noudattamaan maidotonta ja gluteiinitonta ruokavaliota. 

Toki olen siis nainen, eli saan nauttia kuukautisten tuomista himoista, mielialan heittelyistä, itsevarmuuden ylä- ja alamäistä sekä pienenä lisänä satunnaisista paniikkikohtauksista. Vaikka kuinka nautin terveellisestä ruokavaliosta ja elämäntavasta, niin jonkin edeltävistä listaamistani syistä tai heikkoina hetkinä tekosyistä, popsin helposti litran kermajäätelöä ja kaupan paistotuotteiden valikoiman "helpottamaan oloani", eli olen ihan tavallinen ihminen.

Vapaalla aikaa tulee vietettyä Malmin East Bodyllä ja elän juurikin sitä ärsyttävää "fitnesselämää". Mieheni sai aivopestyä minut noin nelisen vuotta sitten salille, ja ihan sinne pelottavien vapaiden painojen puolelle asti. Varmaan melkeinpä ensimmäisen vuoden ajan minua hieman nolotti käydä mieheni kanssa salilla, koska hän treenasi täysillä. Naama oli viimeisen toiston aikana niin pirun pelottavan näköinen, hikeä lensi ja tiukoissa toistoissa kuului pientä ärinää. Hitto, että hävetti. Mutta, aloin tykätä lihaksista. Sekä miehillä että naisilla.  
  No siitä asti onkin sitten metsästetty niitä lihaksia. Diettejä on mahtunut useampikin tähän matkaan (jäätelö vaan on niin pirun hyvää), muutama laiskajaakko kausi sekä loukkaantumisia.  Eli mitään kovin suurta ei tässä neljässä vuodessa ole saatu aikaiseksi, himpun verran lihasta, päästy suurimmasta osasta läsästä eroon ja hieman saatu ehkä vähän voimaakin.
Kuitenkin, sali on siis hyvin tärkeä ja iso osa meidän perheen arkea niin se tulee varmasti näkymään myös blogin puolella. 

 photo IMG_20160626_183743_zpstjnefhqs.jpg


Muuten elämään kuuluu mökkeily, mökkeily ja mökkeily. Ollaan todella mökki-ihmisiä, mutta tykätään matkustella pidemmällekkin aina vaan kun lompakko antaa myöten.

 photo IMG-20160628-WA0001_zpsv7xy3g4p.jpg


Siinäpä se näin lyhykäisyydessään oli. Paljon siitä varmaan puuttuu, mutta sinähän näät kaiken muun kun seurailet blogia. Jos aivan haluat heittäytyä niin voit stalkata mun toilailuja myös:

Instassa: lindamirjam
Snäpissä: linda.thorman

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Tänne eksyi vanha lukija, luin blogiasi vielä 2 vuotta sitten ja nyt eksyin tänne. Onko sun vanhan blogin juttuja vielä jossain luettavissa? Siellä oli jotain hyviä treeni ja ruokajuttuja :)
    Oot kyllä mahtavassa kunnossa. Käytätkö muuten e-pillereitä tai jotain hormonivalmistetta?
    Aloitin itse e-pillerit vuosi sitten ja treenin kehitys on ollut tosi kehnoa ja tuntuu, että nestettä ja rasvaa vaan kertyt eikä ne katoa mihinkään. Kiinnostaisi vaan tietää onko kukaan treenaava huomannut näillä yhtäläisyyksiä.
    Kivaa kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mahtavaa että löysit uudestaan tänne :)
      Itse olen käyttänyt nyt vuoden verran minipillereitä ja sitä ennen e-pillereitä. En ole kuitenkaan huomannut että se vaikuttaisi treeneihin tai rasvan määrään. Diettaamalla olen saanut tuosta vatsastakin aika hyvin kaiken ylimääräisen pois, mutta en tiedä lähtisikö siitä se viimeinen pömpötys jos pättäisi pillerit pois. Vaikea sanoa. Täytyy kysyä valmentajalta, jos hän osaisi sanoa paremmin :)

      Poista