Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

5 keinoa, jolla kynsilakka kestää paremmin

 photo IMG_20160731_131806_zpsuvdzlmll.jpg


1. Työntely.
Kannattaa satsata hyvään kynsinauhapuhdistimeen. Jos ohutkin kynisnauhan palanen jää lakan alle, alkaa lakka nopeasti lohkeilemaan. Kynsinauhapuhdistajalla on hyvä käydä kaikki kynnet läpi, sillä aina ei paljaalla silmällä huomaa, että jossain kynnessä onkin hyvin ohut kerros kynsinauhaa kynnen päällä. Kuitenkin täytyy muistaa olla hellävarainen.

2. Puhdistus.
Putsaa kynnet joko desinfiointiaineella tai kynsilakanpoistoaineelle, ne poistaa turhat rasvat ja epäpuhtaudet kynnen pinnalta. Näin kynsilakka pääsee tarttumaan kynteen paremmin. Toki ihan kynsiliikkeissä/tukuissa/verkkokaupoista löytyy "Cleanser", joka ajaa asian ammattikäytössä. Itse käytän tätä Cleanseria.

3. Primer.
Normaalisti primeria käytetään geeli- ja akryylikynsissä, juuri ennen massan laittoa. Primerit siis parantavat geelin- ja akryylin pysymistä kynnessä, tehden kynnestä kuivan ja hieman jopa tahmean. No, se kuitenkin parantaa myös kynsilakan pysymistä. Itselläni tällä hetkellä käytössä tämä primer.

4. Alus- ja päällyslakka.
Satsaa hyviin alus- ja päällyslakkoihin. Ne ovat mielestäni tärkeämpiä kuin hyvä värilakka. Ja maltti on valttia, kannattaa antaa jokaisen kerroksen kuivua mahdollisimman rauhassa.

5. Lakkaa myös kärjet.
Kun lakkaat kynsiä, aloita lakkaaminen laittamalla lakkaa kynnen kärkeen poikittain. Se ns. sinetöin lakan ja lakka ei lähde niin helposti lohkeilemaan kynnen kärjistä. Kynnen kärjet ovat kovimmalla koetuksella, joten ne on tärkeätä suojata niin, että ne kestää. 

 photo happy-quotes-1240-650x646_zpswh9nugdq.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti