Sivut

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Laiskiaisen proteiini-vanukas

Juon aina silloin tällöin välipala-herkkuna Tehon palkkarin, koska se on ehdottomasti parasta mitä olen koskaan maistanut. Arvotkin ovat aika hyvät, jos haluaa sekä hiilaria että proteiinia. Tosin pienenä miinuksena saattaa olla sokerin määrä ;)

Hiilihydraatteja 29g/3,3dl
Proteiinia 28g/3,3dl

Niin ja isona plussana, tuote on kokonaan gluteiiniton ja laktoositon.

Tämä Tehon suklaa-proteiinijuoma maistuu aivan suklaan makuiselta Jacky-makupalalta. Kekseliäänä veikkona, mieheni sai minulle idean. Jospa tuosta juomasta tekisikin vanukasta, koska onhan syöminen aivan eri asia kuin juominen :D

Paljon näkee kaikenlaisia proteiinireseptejä vaikka mistä herkuista, mutta aineksia tarvitsee tusinan ja herkun tekemiseen tarvitaan aikaa ja vaivaa. Tämän herkun tekee noin viidessä minuutissa, mutta hyytymistä pitää odotella nelisen tuntia. Eli iltojen yllättävään herkkunälkään tämä ei välttämättä sovi, pitää tietää koska herkkuhammasta kolottaa.

 photo 20160706_151719_zpsnp5zmlnq.jpeg

Makuhan tässä tuotteessa on jo kohdallaan, koostumuksesta pitäisi saada vain vanukasmaista. Epäilin hieman voiko tämä toimia näin helposti, mutta kyllä, siitä tuli aivan Jacky-makupalaa.

Ohje on näinkin yksinkertainen:

Laitat kaksi liivatetta hetkeksi kylmään veteen pehmenemään.
Laitat kattilaan Tehoa noin puoli desiä ja annat hieman lämmetä (ei kiehumiseen asti).
Kun juoma alkaa kattilassa lämmetä, sekoitat joukkoon pehmenneet liivatelehdet. Kun liivatteet ovat täysin sulaneet (edelleenkään ei kiehumiseen asti), kaadat seoksen kulhoon lopun juoman kanssa ja hieman sekoitat, että liivateseosta on tasaisesti koko annoksessa.
Sitten vaan jääkaappiin noin neljäksi tunniksi.

 photo DSC_3232_zpsj8pcric1.jpg


 photo DSC_3233_zpsn9mcjckf.jpg


 photo DSC_3320_zpsj4ahevtr.jpg


 photo 7d7bdee7-1ace-4476-93ae-19dbfff7a042_zpsnktvhidg.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti